logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Íme a recept a fantasztikusan egészséges ananászléhez! Amellett hogy finom, az ízületi fájdalmakat is csökkenti!

Testünk több mint 60%-a víz, ezért kiemelten fontos a megfelelő mennyiségű folyadék bevitel. Ha dehidratáltak vagyunk gyakran szenvedünk visszatérő fejfájástól, székrekedéstől és alacsony vérnyomástól.

Sokan ha iszunk, szeretnénk valamilyen ízt is érezni, nehéz egyszerre egészséges és finom italt találni... Szerencsére erre is van egy ötletünk!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Ananász és édeskömény - a szuper duó!

A gyümölcs számos gyulladáscsökkentő összetevőt tartalmaz, ami segíti a szervezet regenerálódását, főleg nagyobb betegség vagy megfázás után. Az sem újdonság, hogy az ananász rendszeres fogyasztása segít a fogyni vágyóknak, egy 2015-ös tanulmány ezt igazolta is, így tehát már biztosak lehetünk benne, hogy nem csak városi legenda.

Összetevők

- 8 pohár meleg víz
- egy nagyobb ananász felkockázva
- édeskömény

Elkészítés

Mossuk és tisztítsuk meg az ananászt, ha megvagyunk vágjuk nagyobb kockákra, helyezzük egy edénybe, és öntsük le 8 pohár forró vízzel. Adjunk hozzá ánizst, majd tegyük el éjszakára állni. Másnap már fogyaszthatod is! Oszd meg a barátaiddal is a receptet!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on