logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A tolvaj beoson a házba, amikor hirtelen egy hangot hall a háta mögül

A nevetés az egészség kulcsa, mi pedig törődünk az olvasóinkkal, ha még nem hallottad a következő anekdotát, garantáltan mosolyt csal majd az arcodra!

A rabló már napok óta kinézett magának egy gyönyörű villát, csak a megfelelő alkalomra várt hogy végre besurranhasson. Az első adandó alkalommal ezt meg is tette, gyorsan hatástalanította a riasztó rendszert, és már bent is volt. Bekapcsolta az elemlámpáját hogy értékek után kutasson, ekkor azonban halk hangot hallott a háta mögül: "JÉZUS LÁT".

Gyorsan megfordult, de senkit sem látott, úgy gondolta hát, hogy öregszik, hallucináció, rossz előérzet, semmi más. Kutatott tovább, ekkor ismét hallotta a furcsa hangot: "JÉZUS LÁT" A rémülettől elemlámpájával elkezdte keresni a hang tulajdonosát, mire végre megtalálta.Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Egy kíváncsi papagáj volt az. Amikor közelebb ment, hogy jobban szemügyre vegye az állat így folytatta: "Mózes vagyok, a papagáj". A rablóból hangos nevetés tört ki: "Ki nevezi a papagáját Mózesnek?!"

"Ugyanaz, aki a dobermannját Jézusnak hívja"./

Tetszett ez a kis történet? Add tovább! :)

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on