logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Az anya egy elhagyatott házban hagyja egy éves gyerekét. Tíz évvel később, amikor visszatér a helyre egy felfoghatatlan ténnyel kellett szembenéznie!

Az orosz város, Yaroslavl, lakói még azóta is emlegetik a tíz évvel ezelőtt megtörtént botrányt.

Minden egy őszi napon kezdődött. A szomszédok babasírást hallottak egy szomszédos házból jönni, ami csak azért volt szokatlan, mert abban a házban nem lakott senki, elhagyatott volt! Éppen ezért nem is volt kérdés, hogy odamennek megnézni mi történik az elhagyatott házban!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

A szomszédok felfedezése sokkoló volt - egy teljesen átfázott, alig egy éves kisbaba feküdt a földön, teljesen egyedül! Azonnal kihívták a mentőt és a kisbaba gyorsan gondoskodó kezek alá kertül. A kórházban sikerült kideríteni a kilétét is - a neve Liza Verbitskaya, egy éve született és szülei, mivel nem tudták volna felnevelni őt, elhagyták. A kis Liza-nak a kórházban kellett maradni pár napig, hogy kezeléseket kapjon!

Inna Nika, egy fiatal anyuka, ugyanabban a kórházban tartózkodott kisfia kezelése miatt. A babarészleg előtt elhaladva meglátta a kis elhagyatott Lizat és azonnal feléledtek anyai ösztönei. Látogatásai ettől a perctől kezdve mindennaposak lettek, ruhákat vitt neki és a szeretetével és öleléseivel is megajándékozta őt!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on