logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A gyermekrabló elcsalta az 5 évest, 15 perccel később azonban valamiért gyorsan meggondolta magát

Legalább egyszer mindenki hallotta már szüleitől a "Ne fogadj el édességet idegentől" frázist. Sajnos nem minden gyerek érti meg az üzenetét és látja a potenciális veszélyt az idegenekben.

Az eset az 5 éves Jocelyn Rojas szülővárosában történt, akit nagyanyja kertjéből raboltak el. Az idegen kedves szavakkal édesgette magához a kislányt.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Két 15 éves fiú, Temar és Chris szemtanúja volt az esetnek, miközben épp a ház közelében bicikliztek és a rabló nyomába eredtek. A kislány eltűnéséről nagymamája szinte azonnal értesítette a rendőrséget, akik szerencsére gyorsan cselekedtek és lezárták a környéket - arra kényszerítve a támadót hogy a városrészben cirkáljon autójával.

A bátor fiúk megállásra kényszerítették a férfit és a - "LÁTTUK MIT TETTÉL" felkiáltással hozták zavarba a gyerekrablót, aki annyira megijedt, hogy elengedte a kislányt. A rendőrség innentől átvette az ügyet, szerencsére senkinek nem esett bántódása. A fiúkat azóta hősként ünnepli a város.

A rendőrségnek, és a szemtanúknak bátorságának köszönhetően az 5 évesnek sikerült megmenekülnie. Ha szerinted is megérdemlik a tapsot, add tovább a Facebookon!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on