logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A rendőr megkéri a hölgyet, hogy nyissa ki a motorháztetőjét. Amit a ott látott, sokkolta őt is és az internet népét is!

Amikor megállít a rendőr mindig kiráz bennünket a hideg - vajon mit tehettünk rosszul? Félünk, hogy mibe köt bele, miben talált hibát és büntet meg bennünket miatta.
A történetünkben szereplő nő Chy-Niece, egyenesen ki volt készülve, amikor járműellenőrzés miatt megállította őt egy rendőr, Officer Jenkins, és arra kérte, hogy nyissa ki a motorháztető ajtaját.

A rendőr, mivel a nő visszautasította a felhívást, kinyitását, kényszeríteni kezdte őt. Ezért a nő megfogta a kameráját és felvételre vette a történteket, bizonyítékként. De ő sem gondolta volna, hogy ilyesmi fog történni!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Jenkins azt mondta, hogy az első lámpái nem égnek, szerinte azért, mert el vannak romolva. Chy-Niece ezt nehezen akarta elhinni, mert még egy hónapja sem volt, hogy kicseréltette őket. Azonban a rendőr erősítette az álláspontját, hiszen szerelő volt előző állásában. Megkérte a nőt, hogy szálljon ki az autójából és engedje meg, hogy beüljön ő. Chy-Niece, természetesen hitetlenkedve, de nem tehetett mást, mint hogy kiszálljon az autójából. Officer Jenkins pedig behajolt a kormány alá és valamit összematatott a kábeleknél és... pár percen belül a lámpák ismét égni kezdtek!

Chy-Nieze megosztotta a hihetetlen felvételt az interneten, hiszen teljesen el volt ragadtatva a rendőr jóságosságától! Ugyanígy reagáltak a netezők is, hiszen nagyon kevés az a rendőr, aki segített volna, mintsem hogy büntetést írjon ki!

Szerinted is több embernek kellene tanulnia ebből? Oszd meg a Facebook-on a történetet!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on