logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Figyelem - megrendítő tényt tártak elénk a klímaváltozásról. Az idei lesz az elmúlt 100 éve leghidegebb tele...

Sokan hiányoljuk gyerekkorunk teleit. Hidegek voltak sok hóval, amiből hóembert lehetett építeni és jókat lehetett szánkózni! Mára már a telek, legalábbis felénk, enyhék és kevésbé hidegek lettek, rég nem volt igazán fehér Karácsonyunk...

Viszont az előrejelzések szerint úgy néz ki valamit abból az igazán hideg télből idén visszakapunk valamit. A szakemberek szerint az idei lesz az elmúlt 100 év leghidegebb tele, ezért azt ajánlják, hogy fektessünk bele egy igazán tartós ős megel téli szett bevásárlásába.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Mindez a klímaváltozásnak tudható be - az időjárás teljesen megbolondult! A legújabb információk szerint, amelyet itt publikáltak: weather.com nőtt a nyomás az arktikus és az északi része között Európának, ami miatt igen hidegekre számíthatunk ezen a télen. A legalacsonyabb hőmérsékletek Decemberben és Januárban várhatóak!

A tudósok arról is beszélnek, hogy ennyire kevés napsütés nem volt az utóbbi 50 évben, ami szintén hozzászámolható az idei évben várható hideg tél kialakulásához. Tehát, tessék szépen felkészülni, mert 2017-ben igazán hosszú, hideg és havas telünk lesz, amit nagyon sokan nehezen fognak elviselni.

Oszd meg a figyelmeztetést Facebook-on, hogy a barátaid is fel tudjanak készülni a zord időre!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on