Íme a trükk, amivel 10 másodperc alatt fogyaszthatsz egy éretlen avokádót! Miért nem hallottam erről hamarabb?!
Hányszor fordult már elő, hogy nem tudtál szépen megbontani egy avokádót, mert az túl éretlen volt? Íme a tökéletes módszer! :)
Lentebb két kiválóan működő módszert mutatunk be:

Ha túl éretlen az avokádó, egy éjszakára helyezd almák közé. Meglepő, de másnap reggelre tökéletes állagú lesz.

Ha nincs türelmed, vagy nem akarsz ennyit várni, van egy gyorsabb módszer is:
- állítsd be a sütőt 100 fokra,
- borítsd be a gyümölcsöt alufóliával és helyezd a sütőrácsra
- hagyd a sütőben 10 percig,
- vedd ki az avokádót, tedd a hűtőbe (ha gyorsan szeretnéd lehűteni, ha nem, csak helyezd a konyhapultra).
És már fogyaszthatod is a világ egyik legegészségesebb gyümölcsét! :)

Ha ismersz valakit aki megőrül az avokádóért, oszd meg vele! :)