logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Íme a trükk, amivel 10 másodperc alatt fogyaszthatsz egy éretlen avokádót! Miért nem hallottam erről hamarabb?!

Hányszor fordult már elő, hogy nem tudtál szépen megbontani egy avokádót, mert az túl éretlen volt? Íme a tökéletes módszer! :)

Lentebb két kiválóan működő módszert mutatunk be:

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Ha túl éretlen az avokádó, egy éjszakára helyezd almák közé. Meglepő, de másnap reggelre tökéletes állagú lesz.

Ha nincs türelmed, vagy nem akarsz ennyit várni, van egy gyorsabb módszer is:

- állítsd be a sütőt 100 fokra,
- borítsd be a gyümölcsöt alufóliával és helyezd a sütőrácsra
- hagyd a sütőben 10 percig,
- vedd ki az avokádót, tedd a hűtőbe (ha gyorsan szeretnéd lehűteni, ha nem, csak helyezd a konyhapultra).

És már fogyaszthatod is a világ egyik legegészségesebb gyümölcsét! :)

Ha ismersz valakit aki megőrül az avokádóért, oszd meg vele! :)

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on