logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Ezt a lányt családja egy igazi szörnyhöz adta feleségül, aki élve kínozta meg őt. És sajnos nem túlzunk!...

Mi vezet rá egy embert, hogy egy másik emberi lényt, egy lélegző társát bántsa? Hogyan lehet az, hogy valaki boldogságot érez, miközben a másik szenved, miatta. Mi okoz örömet valakinek abban, hogy saját kezűleg bántalmaz valaki olyat, akit elvileg, szereted? De ha nem is szeret... legyen az a másik csupán ember? Ezekre a kérdésekre sosem fogunk objektív választ találni. Ha valakinek mégis sikerülne logikailag felfoghatóbb magyarázatot adnia, érzelmileg és morálisan sosem leszünk képesek sem felfogni, sem elfogadni ezeknek vezérlő okait.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

És ha már emberi gonoszságról beszélünk meg kell említenünk Aisha Mohammadzai fiatal hölgy nevét, aki a bátorság mintaképe. Hogy miért? Mert egy olyan kultúrában, ami férfiközpontú, ahol az erősebbik nem azt hiszi, hogy bármit megtehet a szebbik nemmel, hogy bántalmazhatja őt és tárgyként kezeli, mert a nő nem ember...sikerült túlélnie. Sajnos amit túlélt, az minden nő legrosszabb rémálma, és most nem túlzunk.

Aisha története Afganisztánban kezdődik és azon a ponton válik tragikussá, ahol édesanyja meghalt. Sajnos ez a trauma nem végződött a gyász feldolgozásával. A lány alig volt 12 éves, mikor apja házasságra kényszerítette egy olyan férfival, aki a későbbiekben szexuálisan, fizikálisan és mi több, lelkileg is bántalmazta őt. A legkegyetlenebb módszerekkel. Senki nem hitt neki, sőt, a szörnyeteg férje családja folyamatosan zsarolta őt. Négy évnyi szörnyű kín után Aisha erőt vett magán és megszökött otthonról. Azt hitte, hogy ezzel sikerült véget vetnie a szörnyűségeknek, viszont fogalma sem volt, hogy élete legrémisztőbb és legfájdalmasabb része azon a napok kezdődött el.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on