logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Alig kevéssel a szökése után börtönbe került, mert az afgán kultúrában bűnnel számít az otthonról való menekülés, főleg nőként a férjed elől. A börtönben öt hónapot töltött, majd a hatóságok kiadták a férjének és kényszerítve volt, hogy visszamenjen hozzá. Sokak szerint és szerintünk is ez rosszabb büntetés, mint börtönben maradni. A tortúra pedig csak itt kezdődött el!...

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

A férje természetesen iszonyat mérges volt Aisha tette miatt, ezért bosszúból a hegyekbe vitte, ahol egy fához kötötte őt és barátaival levágták a lány orrát és mindkét fülét. Egyszerűen hihetetlen, hogy valaki hogy érezheti azt, hogy jogosan kínozhat meg egy másik embert?! Borzasztó és félelmetes! A szörnyű kínzás alatt Aisha rengeteg vért vesztett, ami miatt elájult. Senki nem segített neki, sőt, mindenki a férje pártját fogta, hiszen az ők kultúrájukba a felesége a férfi alárendeltje, tárgyként bármit meg lehet vele tenni. Elájulva, teljesen magára hagyva az erdőben Aisha arra ébredt valami hideg víz folyik bele a levágott orrüregébe...szerencsére ezután sikerült feloldoznia magát és elmenekülnie. Berohant a legközelebbi házba, ahol segítő kezekre talált. Egy hölgyre, aki elvitte őt egy menekült táborba, ami az AEÁ-hoz tartozott.

A menekült táborban Aisha megkapta a megfelelő kezeléseket és műtéteket. Majd tíz hónapot töltött ott meg felgyógyult valamennyire. Az amerikaiak teljesen lesokkolva a történteken segítettek Aishanak mindenben, amiben csak tudtak. De a mi a legfontosabb, hogy teljesen megszabadult a terror alól, sikerült kiköltöztetni őt Amerikába. Mindennek már hat éve. Aisha története azóta bejárta az egész világot, mint szörnyű példa arra, hogy mi történik, ha nem létezik egyenjogúság!

Rettenetes dolgokra képesek az emberek. Sőt, még azokkal is, akiket elméletileg szeretnek! Oszd meg ezt a lesújtó történetet, hogy mindenkinek legyen lehetősége megismerni Aisha sorsát.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on