logo Oszd meg a fontos dolgokat!

10 dolog, amit az anyukád sosem fog elmondani neked!

Anyák. Az az ember, akinek köszönhetően még itt vagyunk. Aki már a legelső pillanattól gondoskodik rólunk. Aki mindig mellettünk van bármi is történjék velünk. Mindig meghallgat bennünket. Harcol értünk. És néha túlzásba is viszi ezt. De bármit is tesz, azt azért teszi, mert szeret bennünket. Olvasd el ezt a 10 dolgot, amit sosem fogsz hallani anyukád szájából. Biztosan könnyekkel fog megtelni a szemed.
1.Sokszor sírt miattad.... Sírt, mikor megtudta, hogy terhes. Sírt, mikor megszülettél, először a karjaiba vett és sírt mert boldog volt. Sírt, mert félt. Sírt, mer átérezte amit érzel. A fájdalmad és az örömöd.
2.Ő akarta megenni az utolsó szelet tortát.. Viszont mikor meglátta a szemeid, amelyek nagyra nyíltak, és ahogyan megnyaltad a szád szélét... tudta, hogy sokkal boldogabb lesz attól, ha a te kis hasid lesz tele az övé helyett.
3.Fájt. . Mikor meghúztad a haját. Mikor megcsípted etetés közben. Mikor összerugdostad őt mg pocaklakóként. És arról ne is beszéljünk, hogy mennyire fájt neki, mikor érkeztél.
4.Mindig félt.. Attól a pillanattól kezdve, hogy megszülettél. Mikor a szomszéd gyerek meg akart fogni, neked akart mondani. Mikor megtetted az leső lépéseid, mikor elmentél otthonról nagyobb korodban, egészen addig fenn maradt amíg te haza nem érkeztél. Csak azért, hogy biztos legyen benne, jól vagy. Mikor rosszat álmodtál éjszaka, vagy amikor beteg voltál ő mindig félt.
5.Tudja, hogy nem tökéletes.. Ő saját maga legnagyobb kritikusa. Tudja, hogy mik a hibái és hogy miket nem csinál megfelelően. Ezeken mind javítani akar. De ő is csak egy ember. Sokszor olyan dolgokat is meg akar javítani vagy rendbe akar hozni, ami lehetetlen. Szóval tégy valami kedveset érte és ne feledd, hogy ő minden megtenne azért, hogy neked jó legyen.
6.Sokszor nézett, miközben aludtál. . Rengeteg olyan éjszaka volt, mikor órákig imádkozott, hogy elaludj, neki nehéz volt fenn maradni már veled a fáradtság miatt, mégis többször elénekelte neked a kedvenc dalodat és álomba ringatott.
7.Sokkal többet hordozott, mint 9 hónap. Szükséged volt rá, neki is szüksége volt rá. Sokszor egyszerre fogott téged és evett. Vagy takarított és fogott. Vagy a karjaiban tartva ketten aludtatok. A kezei fáradtak voltak, a háta fát és mégis maga mellett tartott, ölelt, puszilgatott, játszott veled. Mert erre volt szükséged.
8.Sírt, mikor sírni hallott téged. Nem volt számára elviselhetetlenebb hang, mint a sírásod. Nem volt keservesebb látvány, mint a könnyeidet látni. Mindent megtett volna azért, hogy abbahagyd.
9.Mindig te voltál az első. Sokszor colt éhes, mocskos, fáradt. De a te igényeid kielégítése mindig fontosabb volt neki, mint saját maga. Minden egyes napját arra áldozta, hogy neked jó legyen.
10.Mindent megtenne még egyszer. Anyának lenni az egyik legnehezebb feladat, a határaidig nyom. Sírsz, nevetsz, meg leszel bántva, próbálkozol és tanulsz. De az örömöd sokkal nagyobb és édesebb lesz, mintsem azt gondolnád. A rengeteg alváshiány, fájdalom, korán reggeli kelés ellenére minden újra csinálna az anyukád. Ne feledd el kimutatni neki, hogy mennyire szereted!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

És mosd hívd fel anyukádat és mondd el neki, hogy mennyire szereted.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on