logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Az elhunyt kislány a szülei szeretnék figyelmeztetni a többi szülőt a pattogatott kukorica veszélyeire!

Tudtad hogy az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia szerint 3 éves kor alatt az egyik vezető halálnem a fulladás? Olyan hétköznapi ételek vezetik a listát, mint a hotdog, szőlő, és a pattogatott kukorica. Az Akadémia szerint ezek az ételek 5 éves kor alatt nem fogyaszthatók. .

Mirranda családja a velük történt tragédia után szeretnék felhívni a figyelmet hogy a pattogatott kukorica fogyasztása bizonyos kor alatt, miféle veszélyekkel járhat. Arra kérnek mindenkit, hogy adják tovább ezt a történetet.

Az édesanya, születésnapján férjével a nappaliban tartózkodott, amikor kislányuk fuldokolva megjelent az ajtóban. Egy pattogatott kukorica mag olyan mélyre került a kislány torkában, hogy megakadályozta őt a lélegzetvételben. Édesapja megpróbálta újraéleszteni, de még mielőtt a mentők megérkeztek volna, kislányuk szíve leállt.

Annak ellenére hogy Mirranda szíve leállt pát percre, az orvosok mégis képesek voltak megmenteni őt, viszont kislányuk maradandó agykárosodást szenvedett. Sajnos ezután Mirranda egészségi állapota romlásnak indult,a kislány veséje leállt - az orvosok ekkor már hiába küzdöttek életéért, nem tudták megmenteni őt..

Kislányuk halála után a szülők elhatározták, hogy felhívják a kisgyermekes családok figyelmét a külőnböző ételek fogyasztásának veszélyeire. Két éves kislányuk popcorn általi fulladása nem az első eset, de a szülők remélik, hogy az utolsó.

Ezért mi is szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az ehhez hasonló balesetek hogyan előzhetők meg.
Kerüld a nagyobb, darabos ételeket:Nagyobb húsdarab, sajt, cukorka, szőlő, popcorn.
Ne hagyd egyedül enni a gyermeket - talán közhelynek tűnik, de az étkezések mindig az asztalnál, ülve történjenek.
Az ételt pépesítsd, vagy vágd apró darabokra
Figyeljünk oda milyen játékkal játszik Melyik jelenthet veszélyt rá, és melyik nem - olyan apróságokat mint pénzérme, vagy elem, tegyünk olyan helyre, ahol biztosan nem éri el.
Tanuld meg hogyan kell újraéleszteni és elsősegélyt nyújtani

Reméljük a cikk felhívja minden szülő figyelmét, és a hasonló tragédiák megelőzésében mindenkinek segítséget nyújt majd.Őszinte részvétünk Mirranda családjának! Oszd meg hogy minél több szülőhöz eljusson!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on